Handelsbetingelser - DK

Afgivelse af ordre
Du afgiver din bestilling online via
strikaholic.dk

 

Priser og betaling
strikaholic.dk kan du betale med Dankort, Visakort, Mastercard og American Express. Alle priser er angivet i DKK, EUR, GBP og USD og er gældende på købstidspunktet. Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen er afsendt.

 

Leveringtid
Såfremt varen er på lager bliver din ordre afsendt indenfor 3 hverdage fra ordreafgivelse. I tilfælde af længere leveringstid kontaktes kunden via mail.

 

Levering
Din ordre sendes enten med Post Danmark eller med GLS og bliver leveret til den adresse du har opgivet ved købet i shoppen. Fragt- og ekspeditionsgebyr fremgår på bestillingslisten og indgår i den samlede pris.

 

Returnering af varer
Hvis varen ikke lever op til dine forventninger kan din ordre returneres indenfor 14 dage. For at vi kan yde dig den bedst mulige service bedes du venligst kontakte os på shop@strikaholic.dk før returnering af en vare. Vi beder dig gøre os opmærksom på, hvorvidt du ønsker dine penge retur eller ønsker et andet produkt. 

 
I tilfælde af returnering af en vare vedlæg da venligst en note i din pakke med følgende oplysninger: ordrenummer, navn, adresse, telefonnummer og bankoplysninger. Send pakken til følgende returadresse:

strikAholic
Ved Furesøen 6
2840 Holte
Denmark
 

Tilbagebetaling ved returnering af varer
Hvis du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet, vil du blive bedt om at betale for returportoen med mindre returneringen skyldes en fejl begået fra vores side i forbindelse med købet. Du bedes returnere varer til os i deres oprindelige stand og emballage. Vi kan refundere din betaling, såfremt vi har modtaget dine returvarer indenfor 14 dage fra du har modtaget dem. Tilbagebetalinger finder sted indenfor 10 dage fra vi har modtaget varen retur.

 

Personlige oplysninger
For at handle på
strikaholic.dk kræver vi følgende oplysninger af dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

 

strikaholic.dk registrerer ovennævnte oplysninger med henbilk på at kunne levere dine bestilte varer samt give dig den bedst mulige købsoplevelse. For yderligere information om vores behandling af persondata, besøg venligst: https://strikaholic.dk/pages/privacy-policy

 

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udgåede og udsolgte varer.

 

Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os på shop@strikaholic.dk eller ringe på telefon 2714 9902 hvis du har spørgsmål vedr. StrikAholic.